Φάκελος-τσάντα ασθενή

Εδώ και μερικές μέρες έχει χρειαστεί να ξεκινήσω κάποιες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις (λόγω μιας μικρής δυσφορίας που με ..ταλαιπωρεί – ας ελπίσουμε όχι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό).
Τα θέματα για τα …διλήμματα που τίθενται για το αν θα απευθυνθείς σε τακτικά ιατρεία νοσοκομείων ή σε ιδιώτες γιατρούς (ανάλογα με την υπομονή που έχει ο καθένας για να περιμένει την ημερομηνία του μακρινού – συνήθως – ραντεβού αλλά και τα άλλα κριτήρια βλ. οικονομικά, «ιδεολογικά», απαιτήσεις από τον ασφαλιστικό φορέα κλπ κλπ κλπ), για την αποσπασματικότητα (ή αλλιώς εξειδίκευση) στην αντιμετώπιση του κάθε γιατρού κ.α. είναι χιλιοειπωμένα.

Εγώ απλά να προσθέσω ότι «απόλαυσα» αρκετές θα έλεγα διαδρομές κρατώντας μια τσάντα ( βλέπετε είναι και μεγάλων διαστάσεων συνήθως οι καταγραφές) με τα αποτελέσματα των διαφόρων εξετάσεων τα οποία μετέφερα από επίσκεψη σε επίσκεψη.

Δεν μπορείτε να πείτε, ο φάκελος των εξετάσεών μου όντως …υποστηρίζεται από μια μεγάλη εταιρία πληροφορικής 🙂

(Disclaimer: Προφανώς η …υποβόσκουσα μομφή δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη εταιρία που όσο να ‘ναι προσφέρει αρκετές λύσεις προς την υλοποίηση του «ηλεκτρονικού φακέλου ασθενή«, αλλά με το πόσο απέχουμε από μια υιοθέτηση τέτοιων στόχων και πολιτικών…)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s